Kim Kardashian, divorteaza dupa 72 de zile de mariaj

Apropo.ro / 01.11.2011, 12:28
Kim Kardashian, divorteaza dupa 72 de zile de mariaj
Una dintre cele mai scurte casnicii o are ca protagonista pe Kim Kardashian. Dupa 72 de zile, Kim divorteaza de Kris Humphries.

Au trecut doar 72 de zile de la nunta de 10 milioane de dolari a lui Kim Kardashian cu baschetbalistul Kris Humphries. Cu toate acestea, vedeta de reality show a depus deja actele de de divort, incheind experimentul „Cum sa scapi de un tip in 10 saptamani”.

Am decis sa divortez. Sper ca lumea sa inteleaga ca nu a fost o decizie usoara. Am sperat ca acest mariaj va dura toata viata, insa lucurile nu sunt mereu asa cum ne dorim. Vom ramane prieteni si voi fi alaturi de el cand va avea nevoie”, spune Kim in declaratia oficiala.

Stirea ca cei doi s-au logodit a aparut in mai 2011, la numai cinci luni dupa ce s-au cunoscut. Kris Humphries, 26 de ani, a cerut-o pe Kim, 31 de ani, de sotie, formand din petale de trandafiri intrebarea „Te mariti cu mine?”.
Pana in iunie, rochia de mireasa era gata, 400 de invitatii erau trimise, iar luxoasa vila pentru petrecere – inchiriata.

Pe 20 august, Kim Kardashian si Kris Humphries isi legau destinele in fata a sute de oameni si a catorva milioane de telespectatori. Mireasa s-a schimbat de trei ori, tortul a avut 2 metri, iar apoi cuplul a plecat in luna de miere in Italia.

La aflarea vestii divortului, Kris s-a aratat devastat de decizia sotiei sale, si declara ca inca o mai iubeste si ca va face orice ii sta in putere pentru ca divortul sa nu se produca.

Gurile rele sustin ca acest mariaj a fost doar de ochii lumii.

Citeste mai multe detalii despre divortul lui Kim Kardashian, pe protvmagazin.ro