Kim Kardashian i-a spălat vasele lui Kelly Osbourne

Apropo.ro / 13.04.2013, 08:00
Kim Kardashian i-a spălat vasele lui Kelly Osbourne
Fata lui Ozzy Osbourne este bună prietenă cu frumoasa Kim Kardashian. De fiecare dată când are nevoie de ajutor, Kelly apelează cu încredere la Kim.

Deşi sunt bune prietene şi nu au nicio reţinere în a-şI spune adevărul în faţă, Kelly Osbourne se declară de-a dreptul “cucerită” de buna sa prietenă Kim. “Este un om minunat! Toţi se aşteaptă să vorbesc despre ea ca despre o divă, dar nu pot… a venit la mine acasă şi mi-a spălat vasele, este o persoană normală, este adorabilă şi de aceea nu pot să o privesc ca pe o Kardashian. Pentru mine este Kim. Îmi amintesc că în urmă cu 7 ani eram foarte supărată, plângeam, iar ea este genul de om căreia dacă îi spui > apare imediat, în câteva secunde. Şi mereu am apreciat asta la ea. Este faimoasă, ocupată, dar dacă îi spun că am nevoie de ea apare imediat”, a declarat Kelly într-un interviu pentru revista PRO TV Magazin.

De când a devenit invitat permanent al emisiunii “Fashion Police” de pe E! Enterteinment, Kelly Osbourne este mult mai critică atunci când vine vorba despre ţinutele vedetelor de la Hollywood. În privinţa stilului vestimentar pe care Kim Kardashian, Kelly declară: “Cred că apariţiile lui Kim sunt imaculate. Chiar dacă îmi place sau nu cu ce se îmbracă ea arată mereu bine şi este foarte frumoasă”.

Foto Hepta