Kim Kardashian le amintește fanilor pe Instagram ca soțul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

De: Andra Voiculescu / 23.07.2020, 15:16
Kim Kardashian le amintește fanilor pe Instagram ca soțul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară
După recentele izbuncniri ale lui Kanye West, aflat în plină campanie electorală pentru președinția SUA, Kim Kardashian a solicitat „compasiunea și empatia" publicului într-o serie de Story-uri pe Instagram. Aceasta le-a reamintit fanilor că soțul său suferă de tulburare bipolară, o afecțiune psihică caracterizată prin episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

„Oricine suferă de așa ceva sau are o persoane iubită în viața sa care suferă de asta știe cât de incredibil de complicat și dureros este de înțeles”, a precizat Kim.

„Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noștri și cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului și a concepțiilor greșite despre sănătatea mintală”, a explicat aceasta.

Kim Kardashian (39 de ani) este căsătorită cu rapperul Kanye West (43 de ani) din 2014 și au împreună patru copii.

Invitat în show-ul Jimmy Kimmel Live în urmă cu doi ani, Kayne a vorbit de asemenea despre sănătatea mintală și lupta sa cu tulburarea bipolară.

 

Sursa foto: Kim Kardashian Instagram