Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

De: Andra Voiculescu / 23.07.2020, 15:20
Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

După recentele izbuncniri ale lui Kanye West, aflat în plină campanie electorală pentru preşedinţia SUA, Kim Kardashian a solicitat „compasiunea şi empatia” publicului într-o serie de Story-uri pe Instagram. Aceasta le-a reamintit fanilor că soţul său suferă de tulburare bipolară, o afecţiune psihică caracterizată prin episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

„Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoane iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles”, a precizat Kim.

„Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală”, a explicat aceasta.

Kim Kardashian (39 de ani) este căsătorită cu rapperul Kanye West (43 de ani) din 2014 şi au împreună patru copii.

Invitat în show-ul Jimmy Kimmel Live în urmă cu doi ani, Kayne a vorbit de asemenea despre sănătatea mintală şi lupta sa cu tulburarea bipolară.

 

Sursa foto: Kim Kardashian Instagram