Kim Kardashian și Kanye West și-au cumpărat „o căsuță” de 11 milioane de dolari

Apropo.ro / 09.01.2013, 10:45
Cuplul Kim Kardashian - Kanye West și-au cumpărat prima lor casă împreună pentru a avea cât mai mult spațiu odată cu sosirea pe lume a copilului lor.

Kim Kardashian și Kanye West pregătesc o căsuță ca-n povești pentru viitorul lor prinț sau prințesă. TMZ.com anunță că proprietatea pe care au luat-o i-a costat pe cei doi artiști nu mai puțin de 11 milioane de dolari și se află în Bel Air, California.

casa

Locuința are 10.000 de metri pătrați și se află într-o zonă bine păzită. Printre vecinii lor se numără Jennifer Aniston, Chris Paul – jucător de basket la LA Clippers sau Joe Francis fondatorul francizei Girls Gone Wild.

Kanye, 35 de ani, este un pasionat al design-ului interior și nu este nici un dubiu că nu-și va pune amprenta pe decorarea locuinței.

Cei doi vor amenaja pe proprietatea lor o sală de cinema, o alee de bowling, teren de baschet, sală de gimnastică, un salon de înfrumusețare, dar și două piscine: una interioară și una de exterior. Locuința va fi amenajată în stil italian.

casa

Kim Kardashian, 32 de ani, și Kanye West așteaptă să devină pentru prima dată părinți în luna iunie 2013. Cei doi sunt un cuplu de opt luni de zile și au de gând să facă o nuntă în viitorul apropiat. Kim a fost cerută de soție de către artist, iar nunta lor ar putea costa în jur de 20 de milioane de dolari, cam la atât s-ar ridica costurile după planurile viitoarei mirese.