Kim Kardashian vrea să renunţe la show-ul TV care a făcut-o celebră

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2015, 12:42
Kim Kardashian vrea să renunţe la show-ul TV care a făcut-o celebră
Kim Kardashian şi două dintre surorile sale, Khloé Kardashian şi Kylie Jenner, vor să renunţe la reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", care este difuzat de televiziunea americană E! Entertainment la nivel internaţional, pentru a se dedica unor proiecte personale.

Starleta în vârstă de 34 de ani, care este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, şi surorile sale Khloé Kardashian şi Kylie Jenner ar fi informat-o deja pe mama lor, Kris Jenner, care le este şi manager, că vor să părăsească reality show-ul care le-a făcut celebre la nivel internaţional.

„Vor să îşi dezvolte mai mult propriile branduri”, a declarat o sursă apropiată acestora. „Nu este vorba despre faptul că nu mai vor să apară la televizor, însă nu mai vor să apară în ‘Keeping Up with the Kardashians’ şi în continuările acestui show. Kris le-a implorat să mai rămână în acest proiect, chiar şi numai pentru un sezon. Însă ele i-au spus că simt că această franciză şi-a urmat cursul”, a mai spus sursa citată.

Pe de altă parte, Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre surorile Kardashian, nu este pregătită să renunţe la show-ul de televiziune, întrucât simte că acesta este unul dintre puţinele lucruri stabile în viaţa sa, după recenta despărţire de partenerul său de viaţă, Scott Disick, cu care are trei copii.

Kim Kardashian, protagonistă a reality show-ului „Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.