Kim Kardashian vrea să rupă încă o dată Internetul! De data aceasta, a arătat tot

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2015, 09:28

Kim Kardashian vrea să rupă încă o dată Internetul! De data aceasta, a arătat tot
Admirată şi totodată criticată pentru formele ei voluptoase şi posteriorul gigant, Kim Kardashian pare că se simte mai încrezătoare ca niciodată. Bruenta a făcut o pasiune pentru pictorialele nud şi uimeşte cu fiecare apariţie a ei.


După ce a făcut ravagii cu pictorialul din revista Paper, în care şi-a afişat posteriorul uns cu ulei, în toată splendoarea, Kim Kardashian rupe internetul în două, încă o dată!

Bruneta a apărut pe paginile revistei Love, în ipostaze incitante, de-a dreptul perverse. Dacă până acum, în pictorialele nud, vedeta îşi trata fanii cu spatele şi se mândrea cu posteriorul ei, iată că de data aceasta, bruneta le-a arătat tuturor cu ce a înzestrat-o Mama Natură şi în partea din faţă.

Bronzată, unsă cu ulei, din nou, şi îmbrăcată doar cu o blană, Kim Kardashian a pozat asemenea unei zeiţe africane, înzestrată cu putere şi mulţi servitori în jurul ei. Ce-i drept, dacă ar fi să luăm în considerarea toată atenţia media de care beneficiază şi numărul mare de admiratori, comparaţia i se potriveşte de minune brunetei.

Foto: Twitter

Tags: