Kim Porter s-a despartit de Sean Diddy

Apropo.ro / 13.07.2007, 12:56
Kim Porter s-a despartit de Sean Diddy
Kim Porter recunoaste ca l-a parasit pe Diddy. "Dupa 10 ani, am decis sa rup relatia mea cu Sean Diddy Combs". Porter spunea intr-o declaratie adresata departamentului de divertisment al Tv Show-ului The Insider, relateaza yahoo.com. "Am luat aceasta


Kim Porter recunoaste ca l-a parasit pe Diddy. „Dupa 10 ani, am decis sa rup relatia mea cu Sean Diddy Combs”. Porter spunea intr-o declaratie adresata departamentului de divertisment al Tv Show-ului The Insider, relateaza yahoo.com.

„Am luat aceasta decizie ca asa am considerat ca este cel mai bine pentru mine, Sean si familia noastra. Imi doresc sa merg mai departe cu viata si cariera mea, in ce-l priveste pe Diddy ii doresc sa mearga mai departe in cariera, sa fie un norocos in viata si in dragoste”, declara Kim, model, in varsta de 35 ani. „Vom ramane prieteni in continuare si ne vom ocupa impreuna in continuare de educatia copiilor nostri”.

Porter si Combs au trei copii Christian de 9 ani si gemenele D’Lila Star si Jessie James, de doar 6 luni.

Cantaretul de culoare in varsta de 37 de ani a anuntat despartirea putin inaintea lui Kim. Acesta mai are un baiat Justin, dintr-o relatie anterioara, cu Misa Hylton-Brim.

Carmen Ulian