Kinga Sebestyen plânge după fiul cel mic. ”Despărţirea a durut parcă mai mult ca niciodată”

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 17:36
Kinga Sebestyen plânge după fiul cel mic. ”Despărţirea a durut parcă mai mult ca niciodată”
Kinga Sebestyen trece printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere emoţional. Cu toţii ştim cât de grea este despărţirea părinţilor de copii atunci când aceştia pleacă să studieze în străinătate, iar celebra antrenoare de Kangoo Jumps trece prin aceeaşi situaţie.
Fiul ei Alex, în vârstă de 22 de ani, a petrecut pantru luni în România alături de familie, iar acum este nevoit să se reîntoarcă în Canada pentru a-şi continua studiile şi activitatea profesională. Fiul cel mic al celebrei antrenoare este plecat de la vârsta de 15 ani şi a terminat Academia de Hockey şi Universitatea de Marketing din Canada şi se pregăteşte să-şi construiască un viitor profesional, peste Ocean. Deşi distanţa este foarte mare, relaţia dintre cei doi este foarte bună şi au o legătură puternică.
 
„Avem o relaţie foarte specială. Mă sună zilnic, are grijă de mine, mă întreabă dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, ştiind că am un program atât de încărcat, atât de haotic. Vara aceasta a stat patru luni în România, timp în care a fost alături de mine, m-a ajutat la birou, a coordonat totul. A mers cu mine la meetinguri, mă completează, vine cu idei extrem de bune, pentru că are deja o experienţă excelentă în marketing. Acum că a venit toamna, a trebuit să se întoarcă în Canada. Despărţirea a durut parcă mai mult ca niciodată. Mă obişnuisem să fie alături de mine tot timpul. Mi-e foarte dor de el!”, povesteşte Kinga Sebestyen.
 
Celebra antrenoare se declară mândră de fiul ei şi, oricât de mult i-ar plăcea ca fiul cel mic să-i fie aproape, este conştientă că viitorul lui este mult mai important.  
 
„Este un băiat extrem de inteligent, foarte cuminte şi ambiţios. Sunt extrem de mândră de el. Mi-aş fi dorit să îmi rămână alături, dar sunt conştientă că este foarte important viitorul lui profesional. Îmi doresc ca, într-o bună zi, să se întoarcă şi să lucreze alături de mine pentru tot ce înseamnă Kangoo Jumps. O să ne revedem de sărbători, când o să merg, aproape ca în fiecare an, în Canada, să îl vizitez”, susţine Kinga Sebestyen.
 
 
Kinga Sebestyen are doi copii, Alex, în vârstă de 22 de ani, şi Sugarka, în vârstă de 24 ani, care a reuşit să-şi schimbe complet stilul de viaţă şi să slăbească peste 60 de kilograme prin programul lansat de mama ei, Fat Burning by Kinga.