Kio şi What’s Up confirmă că „Miroase a vară”! (Videoclip)

De: Pusa Toader / 09.08.2014, 06:00
Kio şi What’s Up confirmă că „Miroase a vară”! (Videoclip)
Dacă în urmă cu câteva săptămâni lansau single-ul „Miroase a vara”, Kio şi What’s Up ne prezintă acum videoclipul în care „vara nu-i că iarna” şi unde cei doi sunt înconjuraţi de „lalele, garofiţe, margarete”.

Piesa este compusă de către What’s Up, Kio, alături de Marius Moga, Madalin Rosioru şi Cristian Iordache, iar clipul „Miroase a vară” este regizat de către Iulian Moga. Filmat pe parcursul a 24 de ore într-un decor feeric, videoclipul îmbină neconvenţional două etape emoţionale diferite – iubirea în faza incipientă şi iubirea matura.

Un element inedit al videoclipului îl reprezintă metamorfoza florilor în femei, care urmăresc să-l cucerească pe Kio, tânărul aflat la început de drum. În paralel, odată cu trecerea timpului, iubirea capătă noi valenţe şi se maturizează, situaţie ilustrată de povestea dintre What’s Up şi logodnica lui, Simina.

„După „K la meteo” şi „Taxi”, Iulian chiar s-a întrecut pe sine şi a făcut un clip exact aşa cum ne doream. Sunt mândru de Kio şi de toată echipa mea”, declară What’s UP.


Pe lângă beat-ul urban cu accente slow, “Miroase a vara” este fuziunea între două timbre vocale inedite – cel al lui Kio, pe care l-am ascultat alături de Andreea Bănica în single-ul “Bumerang” şi cel al lui What’s Up.

„Rămân fără cuvinte de fiecare dată când aud „Miroase a vara”. Videoclipul completează piesa cu o frumoasă poveste de dragoste, cât şi de viaţă. Sunt mândru de echipa din care fac parte. Mulţumesc!”, spune Kio.

Odată cu lansarea piesei “Miroase a vara”, What’s Up a iniţiat un nou proiect – casa de producţie “OAIO Records”, care plănuieşte să acopere partea UrbanPop a pieţei muzicale.