Kirsten Dunst a devenit imaginea Miu Miu

De: Manuela Stoicescu / 29.11.2007, 16:05
Kirsten Dunst a devenit imaginea Miu Miu
Actrita blonda, cunoscuta publicului din filme precum "Marie Antoinette" si "Spiderman" i-a luat locul lui Lindsay Lohan in campania pentru imbracaminte Prada.

Actrita blonda, cunoscuta publicului din filme precum "Marie Antoinette" si "Spiderman" i-a luat locul lui Lindsay Lohan in campania pentru imbracaminte Prada. Miuccia Prada – al carei nume de alint este Miu Miu – a ales-o pe Kirsten pentru a promova imaginea liniei sale de imbracaminte.

Kirsten va fi vedeta reclamelor pentru colectia primavara-vara 2008. De curand actrita a participat la o sedinta foto in Los Angeles cu fotografii Mert si Marcus.

Kirsten a provocat nu demult controverse puternice atunci cand a declarat intr-un interviu ca ii place sa fumeze marijuana si ca lumea ar fi un loc mai bun daca toata lumea ar fuma iarba. "Beau cu moderatie, am incercat si drogurile. Imi place iarba si consider ca am o viziune diferita fata de restul Americii. Cred ca parerea americanilor este ridicola. Daca toti oamenii ar fuma, lumea ar fi un loc mai bun."