Kit de DJ pentru posesorii de biciclete BMX

Apropo.ro / 11.04.2012, 15:40
COGOO, o companie specializată pe echipamente profesionale audio a creat un set special de senzori pentru bicicletele BMX, care permite biciclistului să creeze muzică în timp ce efectuează diverse figuri.

COGOO a creat un kit special de DJ pentru biciclete, astfel încât să fie generate diverse sunete în funcție de mișcările și schemele efectuate de biciclist.

Numit Turntable Rider, kit-ul este compus din mai mulți senzori poziționați pe elementele principale ale bicicletei cum ar fi furca, frâna sau roata din spate și aceștia comunică între ei printr-un sistem wireless (bluetooth), transmițând semnalul printr-o aplicație de smartphone direct către boxe.

După cum se observă din clip-ul de mai sus, sunetele pot fi personalizate, iar mix-urile realizate de bicicliști le dau o personalitate și un stil aparte acestora, atunci când efectuează diverse scheme cu BMX-urile.

Momentan, produsul nu este de vânzare, însă cei de la COGOO așteaptă să vadă cum este primit pe piață prototipul lor și iau în considerare producția în masă a acestuia.