Klinsmann a revenit în Germania cu trei zile mai devreme

Apropo.ro / 13.03.2006, 11:51
Klinsmann a revenit în Germania cu trei zile mai devreme
Selecționerul Germaniei, Jurgen Klinsmann, criticat în ultima perioada pentru ca petrece prea mult timp în Statele Unite, a revenit din California, duminica, cu trei zile mai devreme decât era stabilit, informeaza AFP. Klinsmann va asista, duminica seara, la meciul Schalke 04 -

Selecționerul Germaniei, Jurgen Klinsmann, criticat în ultima perioada pentru ca petrece prea mult timp în Statele Unite, a revenit din California, duminica, cu trei zile mai devreme decât era stabilit, informeaza AFP.

Klinsmann va asista, duminica seara, la meciul Schalke 04 – Eintracht Frankfurt, din etapa a XXV-a a campionatului Germaniei. Tehnicianul era așteptat sa revina din Statele Unite abia miercuri, 15 martie.

Naționala Germaniei a fost învinsa, la 1 martie, cu scorul de 4-1, de Italia, într-un meci amical. Germania are programat urmatorul meci amical în data de 22 martie, la Dortmund, în compania reprezentativei SUA.

Președintele Federației Germane de Fotbal (DFB), Theo Zwanziger, considera ca Jurgen Klinsmann ar trebui sa fie mai aproape de naționala. „El trebuie sa fie mai prezent în Germania. Am dreptul sa ma aștept la acest lucru”, a afirmat Zwanziger, citat de publicația Bild am Sonntag.

Theo Zwanziger a anunțat ca va avea în curând o discuție cu Klinsmann, pe care dorește sa îl convinga ca apropierea de suporteri este un element esențial pentru o buna performanța a echipei naționale la Cupa Mondiala. „Klinsmann trebuie sa se afle în fiecare week-end pe un stadion”, a precizat președintele DFB.

Jurgen Klinsmann a lipsit de la un seminar organizat de FIFA, în Germania, în perioada 6-7 martie, pentru cele 32 de reprezentative care vor participa la Cupa Mondiala.

Mediafax