Klinsmann isi va odihni titularii in partida cu Steaua (Prosport)

Apropo.ro / 25.11.2008, 08:40
Klinsmann isi va odihni titularii in partida cu Steaua (Prosport)
Intentiile tactice ale lui Klinsmann dovedesc faptul ca nemtii o trateaza de sus pe vicecampioana Romaniei, scrie Prosport.

La nivel declarativ, cei de la Bayern dau asigurari ca vor trata partida cu Steaua cu maxima seriozitate. Totusi, intentiile tactice ale lui Klinsmann dovedesc faptul ca nemtii o trateaza de sus pe vicecampioana Romaniei.

"Ne asteapta o saptamana de foc. Intalnim Steaua, dupa care mergem la Leverkusen, sambata. Apoi meciul cu liderul, Hoffenheim. Ar fi bine sa menajam cativa jucatori“, a declarat managerul general al bavarezilor, Uli Hoeness.

Opinia acestuia nu are cum sa nu fie impartasita si de Jurgen Klinsmann, mai ales pe posturile pe care are dubluri de valori apropiate. Astfel, argentinianul Demichelis, usor accidentat in meciul cu Cottbus, va fi substituit de Van Buyten, „calaul“ meciului tur din Ghencea.

Italianul Oddo si veteranul brazilian Ze Roberto au sanse mari sa fie rezerve, in locul acestora urmand sa joace autohtonii Lell si Borowski. Mai mult, daca scorul ii va permite, Klinsmann va menaja pe parcurs alte piese grele, precum Ribery, Schweinsteiger, Toni si Klose.

Mai multe detalii despre schimbarile din echipa lui Bayern, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro