Knut a devenit un ursulet psihopat

De: Manuela Stoicescu / 26.03.2008, 14:19
Knut a devenit un ursulet psihopat
Ursul polar a ajuns sa aiba probleme din cauza atentiei care i s-a acordat pe parcursul anilor, devenind dependent de faima si admiratie.

Vedeta Gradinii Zooologice din Berlin, ursuletul Knut a devenit de la o vreme ahtiat dupa atentia publicului. Asa se face ca adorabilul urs polar a inceput de la o vreme sa manifeste un comportament psihotic, demonstrand ca a devenit dependent de toata publicitatea care i s-a acordat.

Unul dintre ingrijitori a declarat pentru presa ca atunci cand nu are spectatori, Knut are accese de furie. "Trebuie dus cat mai departe, cat mai curand", a insistat Markus Roebke, precizand ca aceasta dependenta de admiratie si de statutul de vedeta nu e deloc sanatoasa pentru Knut. "Plange si geme daca vede ca nu exista nimeni prin preajma care sa-l admire", a mai spus persoana care se ocupa de urs.

Se pare ca singurul mod prin care Knut poate fi calmat este ca acesta sa aiba in fata custii o multime de oameni in fata careia sa se poata da in spectacol. Toata valva mediatica a luat nastere in momentul in care Knut a fost respins de mama lui in decembrie 2006. De atunci si pana in prezent, faima ursuletului a adus Gradinii Zoologice milioane de dolari anual. Acum insa Knut s-a marit, fenomenul a luat amploare iar faima a ajuns sa-i cauzeze probleme de sanatate mintala.

Knut a inceput sa se creada om si sa aiba efectiv nevoie de publicitate. In luna ianuarie a acestui an, un specialist l-a numit pe Knut "un animal psihopat".

_______________________________

Trimite urari de Martisor prin Free SMS