Koeman a contactat gruparea Ajax pentru Lobonț

Apropo.ro / 02.01.2006, 14:35
Koeman a contactat gruparea Ajax pentru Lobonț
Cotidianul O Jogo susține, în ediția de vineri, ca antrenorul echipei Benfica Lisabona, Ronald Koeman, a contactat conducerea gruparii Ajax Amsterdam pentru a afla daca olandezii sunt dispuși sa-l împrumute pe portarul Bogdan Lobonț la formația portugheza pâna

Cotidianul O Jogo susține, în ediția de vineri, ca antrenorul echipei Benfica Lisabona, Ronald Koeman, a contactat conducerea gruparii Ajax Amsterdam pentru a afla daca olandezii sunt dispuși sa-l împrumute pe portarul Bogdan Lobonț la formația portugheza pâna la finalul sezonului.

„Portarul român de la Ajax, Bogdan Lobonț, poate interesa echipa Benfica – deși nu este o opțiune principala – iar Ronald Koeman s-a interesat la olandezi pentru un eventual împrumut al jucatorului. Însa, clubul olandez nu și-a aratat disponibilitatea pentru acest lucru, în contextul în care interesul sau este sa îl vânda pe jucatorul român”, scrie O Jogo.

O Jogo noteaza ca Lobonț este al treilea portar al echipei Ajax, dupa Stekelenburg și Vonk, astfel ca un împrumut la Benfica l-ar mulțumi. De asemenea, publicația portugheza susține ca, în cazul în care ar ajunge la Benfica, Lobonț ar putea juca în optimile de finala ale Ligii Campionilor, cu Liverpool, deoarece el nu a fost folosit la Ajax în faza grupelor competiției europene.

Mediafax