Kostas Martakis, zeul grec pasionat de românce

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2012, 06:00
Kostas Martakis, zeul grec pasionat de românce
Kostas Martakis, desemnat unul din cei mai frumoşi bărbaţi din lume, s-a aflat la deschiderea sezonului estival pentru a treia oară în România, concertând în clubul Tribute din Mamaia şi promiţând solemn că mai reveni în ţara noastră.

– Kostas, ţi-ai început cariera muzicală în cadrul unui concurs de talente şi acum ai devenit o vedetă internaţională. Te-ai gândit că vei ajunge artist atunci când erai mic copil?
Îmi doream să fiu jucător de baschet şi undeva, în străfundurile sufletului meu îmi doream să fiu şi cântăreţ. Însă îmi era ruşine să o recunosc. Cântam doar prin casă.

-Care era idolul tău dintre jucătorii de baschet?
Michael Jordan, bineînţeles. Iar acum este Kobe Bryant.

– Care e cel mai rău lucru în a fi unul din cei mai frumoşi bărbaţi ai Planetei?
Nu cred că există nicio problemă… Haha! Poate doar mi-ar plăcea să arăt ceva mai matur.

– Care consideri că este cea mai frumoasă femeie din lume?
Megan Fox, Monica Bellucci, Angelina Jolie…

– Ai cunoscut-o pe vreo una din ele?
Pe Monica Bellucci am cunoscut-o într-o vară în Mykonos.

– Eşti deja la a treia vizită în România. Ştim că unul din motivele pentru care revii sunt femeile frumoase de aici, dar care sunt celelalte motive?
Da, clar femeile sunt un motiv! Dar vin aici pentru oameni, pentru public. Oamenii sunt foarte drăguţă, prietenoşi, ospitalieri. Şi cred că românilor le plac grecii, aşa cum şi grecilor le plac românii, cred că există o relaţie bună între popoarele noastre.

– Cunoşti vreun cântăreţ român, ţi-ar plăcea să ai vreo colaborare cu vreo unul din ei?
Îl ştiu pe Tony Ray care mi-a făcut o melodie. Cu Matthyas sunt prieten, iar de Inna şi Morandi cine nu a auzit?! Şi da, mi-ar face mare plăcere să am colaborări cu oricare din ei. Muzica românească este foarte cunoscută şi apreciată în Grecia şi mi-ar plăa ca unul din producării români să- i scrie şi mie nişte cântece.
Andra Iliaş