Kramer din Seinfeld a îmbătrânit! Cum arată acum actorul Michael Richards! (FOTO)

De: Nicoleta Nicolae / 26.03.2016, 07:00
Kramer din Seinfeld a îmbătrânit! Cum arată acum actorul Michael Richards! (FOTO)
Opt ani la rând, între anii 1990 - 1998, milioanele de fani ai serialului Seinfeld au râs în hohote datorită replicilor şi gesturilor actorului Michael Richards, care a reuşit să creeze un personaj spumos, de legendă: Cosmo Kramer. A fost considerat cel mai amuzant personaj din cel mai bun serial de comedie american din istorie!

Intrările lui furtunoase pe uşă, părul vâlvoi, hainele dezlânate şi stilul împiedicat al vecinului lui Seinfeld au făcut din el un adevărat fenomen.

FOTO: www.zimbio.com

Michael Richards, născut pe 24 iulie 1949, şi-a început cariera ca actor de stand-up comedy datorită lui Billy Cristal, cel care l-a adus în lumina reflectoarelor.

FOTO: asp.famousfix.com

Din păcate, însă, minutele sale de glorie au fost exact cele din perioada 1990-1998, când a jucat în Seinfeld. După aceea, n-a mai avut acelaşi succes şi nici nu a mai jucat atât de des în filme.

FOTO: seinfeld.wikia.com

Mai mult, în urmă cu câţiva ani, Michael Richards a fost implicat într-un scandal de proporţii după ce, în timpul unui show de stand-up comedy, a făcut comentarii rasiste la adresa persoanelor de culoare. La scurt timp, actorul şi-a cerut scuze în mod public, dar incidentul l-a afectat atât de tare, încât, în 2007, a anunţat că se retrage din domeniul show-urilor de comedie şi stand-up… pentru a se „vindeca spiritual’.