Kris Jenner vine la Hollywood Medium with Tyler Henry – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.08.2016, 13:59
Kris Jenner vine la Hollywood Medium with Tyler Henry -  FOTO
Din 28 august 2016, unul dintre cele mai căutate medium-uri de la Hollywood, Tyler Henry, revine pentru a face şedinţe de spiritism uluitoare cu vedete aflate în căutarea unui sfat, unei legături sau unui rămas-bun de la persoanele dragi care au părăsit acest pământ. Sezonul 2 din Hollywood Medium with Tyler Henry are premiera duminică, 28 august, la ora 22:00, numai la E! În fiecare săptămână va fi difuzat câte un episod.

În acest nou sezon, clarvăzătorul, mediumul şi consilierul medical intuitiv în vârstă de de 20 de ani stă de vorbă cu o varietate de celebrităţi (atât sceptice, cât şi convinse că spune adevărul), pentru a le oferi mesaje din lumea de dincolo. Printre vedetele cu care Tyler are şedinţe în sezonul 2 se numără Kris Jenner, Tori Spelling, Melissa Joan Hart, Carole Radziwill, Moby, Kevin McHale, Jewel, Roselyn Sanchez, Austin Mahone, Retta, EJ Johnson, Rachel Hunter, Lil John, Whitney Port, Jennifer Esposito, Joely Fisher, Audrina Patridge, Kendra Wilkinson, Cory Feldman, Linda Blair, Mae Whitman, Nikki şi Brie Bella de la WWE Superstars, Madison Beer, Evelyn Lozada şi Shaniece Hairston. În plus, Tyler va avea o nouă şedinţă cu Nicole „Snooki” Polizzi, pentru a continua dezvăluirile din emoţionanta sesiune din primul sezon.

În timp ce ne pregătim să urmărim cum clarvăzătorul Tyler Henry atinge vieţile şi mai multor celebrităţi în sezonul 2, iată câteva dintre predicţiile incredibile făcute deja de acesta şi care s-au îndeplinit miraculos! De la premoniţia lui despre viaţa amoroasă a lui Amber Rose la mesajul lui despre sexul bebeluşului lui Rob Dyrdek, Tyler a dovedit deja că are o intuiţie de aur. Iată dovezile mai jos!

BOMBĂ NUPŢIALĂ

În decembrie anul trecut, în timp ce Morgan Stewart îşi plănuia nunta cu Brendan Fitzpatrick, colegul ei din #Rich Kids of Beverly Hills, a stat de vorbă cu Tyler. Experienţa a fost una plină de emoţie, acesta făcându-i legătura cu bunica ei decedată, Helen. După aceea, Tyler i-a dat o veste-bombă în legătură cu nunta! „Simt ceva legat de schimbarea locaţiei”, i-a spus el. „Nu e o schimbare uriaşă, e ceva minor, dar e o schimbare. Are legătură cu locul exact unde va avea loc. Nu înseamnă că trebuie să o schimbaţi complet, dar e o modificare mică legată de loc. Nu e ceva rău, promit.”

Viitoarea mireasă a fost, evident, stresată de vestea primită, dar şi-a continuat planurile nupţiale. Şi, ce să vezi, cu 2 zile înainte de nunta din mai, premoniţia lui Tyler s-a îndeplinit, iar Morgan a fost forţată să facă o mică modificare în locaţia nupţială, din cauza şanselor crescute de ploaie. „Ăăăăăă, @tyhenrymedium putem discuta despre cât de multă dreptate ai avut în privinţa micii modificări a locaţiei nunţii mele?!”, a scris ea pe Twitter, completând textul cu un emoji cu o umbrelă. Ca să vezi!

VINE BARZA!

Când Tyler a avut şedinţa sa cu Tom Arnold, în primul sezon, actorul de comedie a fost curios să afle dacă el şi soţia lui, Ashley, vor mai face copii. Aveau deja un băiat, Jax, dar Tom a recunoscut „Ne-am chinuit mult să devenim părinţi din cauza problemelor mele. Am speranţe mari. Simt că se va întâmpla”. „Pare că va fi posibil”, a răspuns Tyler. „În general, când văd probleme de fertilitate, mă gândesc la femeie. În cazul tău, mă gândesc la tine. Cu ajutor, pare posibil într-o anume măsură”.

Intuiţia medium-ului s-a dovedit a fi corectă din nou, Tom confirmând că soţia lui aşteaptă o fetiţă, la numai 2 luni după şedinţa cu Tyler. „@tyhenrymedium ai avut dreptate în legătură cu TOT. Vom avea o fetiţă în toamnă. Am vrut să-ţi spun săptămâna trecută. Mulţumesc #crazyweird”, a scris el pe Twitter, devenind apoi tatăl micuţei Quinn în decembrie!

LA ÎNTÂLNIRE

În timpul şedinţei sale cu Tyler, Amber Rose a fost curioasă să afle dacă va mai iubi din nou şi dacă va mai avea copii după despărţirea de Wiz Khalifa. După ce s-a gândit câteva momente la întrebarea ei, Tyler i-a spus că o vede într-o relaţie cu cineva de la o casă de discuri. Dar i-a spus clar „Nu vreau să te cuplezi cu un rapper”. „Nu! Nu vreau să mai fiu iubita unui rapper!”, a spus şi ea. „Să stea cât mai departe de mine!”.

„Hmm, ţine minte un prenume de bărbat care începe cu litera «T»”, a continuat Tyler.  „Asta e tot ce îţi spun. Cred că, în cursul primăverii următoare, ai şansa să ai două relaţii. Cu cineva cu un prenume începând cu «T» şi cu cineva care lucrează la o casă de discuri”.

Şi chiar aşa s-a întâmplat, Amber anunţând pe Twitter, în martie, că şi-a găsit Făt-Frumosul al cărui nume începe cu litera „T” – jucătorul de NBA Terrence Ross: „@tyhenrymedium s-ar putea să-mi fi găsit bărbatul cu «T»”, a sris ea. Din nefericire, relaţia lor s-ar fi încheiat după doar câteva luni. Din fericire pentru Amber, tipul de la casa de discuri e acolo, undeva!

SCHIMBARE DE SEX

Când antreprenorul şi skateboarder-ul profesionist Rob Dyrdek a stat de vorbă cu Tyler, el şi soţia lui, Bryiana, erau extrem de convinşi că vor avea o fetiţă – dar clărvăzătorul ştia mai bine. „Vreau să vă vorbesc despre copii. E ceva intersant şi ceva pozitiv”, i-a spus Tyler. „În final, te văd tată de băiat. Pot să-ţi garantez că vei fi o figură paternă pentru un băieţel în timpul vieţii tale. Din tot ce ţi-am spus, îţi garantez că asta de va împlini”.

5 luni mai târziu, cuplul a confirmat că va avea o băieţel! Felicitări, Tyler!

CE URMEAZĂ

Toate predicţiile de mai sus ale lui Tyler s-au îndeplinit, dar există şi câteva care nu au devenit realitate… încă. Dacă vă aduceţi aminte, la începutul primului sezon, i-a spus lui Snooki că va fi mamă din nou. „Clar, vei mai avea copii”, i-a spus Tyler. Deja mamă a doi copii, Snooki nu a fost încântată de veste decât după ce Tyler i-a spus că va avea un băiat: „Un băiat? Mai vrea doi băieţi”, a spus ea. „Nu mai vreau fete. Vor fi toate nişte paraşute, clar”.

Tyler a spus şi că Candis Cayne din I Am Cait se va cupla cu un bărbat din America Centrală, al cărui prenume va începe cu litera „J”. „În cele din urmă, vei avea şansa unei relaţii cu un bărbat cu pielea mai închisă la culoare”, i-a spus Tyler. „Nu ştiu dacă e din Honduras sau Costa Rica. Primesc indicii clare că numele lui va începe cu litera «J» şi că ţi-ar putea fi partener”. Candis a fost intrigată de ideea unei noi relaţii. „Sunt deschisă iubirii, dar nu mă voi mulţumi cu puţin”, a spus ea. „Aşa că, băieţi – Joe, Jack, Jorge, Jesus -, haideţi! Daţi tot ce aveţi mai bun!”

Sezonul 2 din Hollywood Medium with Tyler Henry are premiera duminică, 28 august, la ora 22:00, numai la E! Hollywood Medium with Tyler Henry este produs de 44 Blue Productions şi Corbett-Stern Productions, în asociere cu Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison şi Sarah Skibitzke sunt producători executivi.