Kristen Stewart crede că este însărcinată, dar nu știe cine este tatăl

Apropo.ro / 02.08.2012, 10:30
Kristen Stewart crede că este însărcinată, dar nu știe cine este tatăl
Actrița Kristen Stewart trăiește cele mai grele clipe ale vieții sale. Presa internațională scrie că ar fi însărcinată, însă nu știe cine este tatăl copilului: partenerul de viață Robert Pattinson sau amantul Rupert Sanders.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Kristen Stewart-Robert Pattinson, s-a destrămat după ce actrița și-a trădat iubitul cu un bărbat căsătorit.

Se pare că degeaba își cere scuze Kristen de fapta comisă, căci atât fanii, cât și presa străină îi fac acesteia zile amare.

Lumea o judecă aspru pentru că a stricat relația, acel tablou mirific ce încânta privirile. Este taxată la maxim cu fiecare articol despre ea, multe dintre acestea fiind și invenții, precum cel cu sarcina.

Revista Star din SUA a scris că artista ar putea fi însărcinată, dar nu știe cu cine dintre cei doi bărbați din viața ei: Robert Pattinson sau Rupert Sanders.

În articolul cu pricina mai stă scris faptul că nici ea nu și-a planificat sarcina, dar mai ales acum este singură, căci Robert a părăsit-o, iar Rupert s-a întors la soția lui.

Fiind un subiect pe val în prezent, Kristen are, și va avea, foarte multe răutăți de îndurat. Revista Star a încercat să inventeze un subiect bun care să vândă bine.

Adevărul este altul. O sursă apropiată a lui Kristen a declarat presei că 100% actrița nu este însărcinată. Noi o credem.

Mai mult, Kristen și Robert poartă discuții și încearcă să găsească o cale de a rezolva situația tensionată dintre ei. Același lucru îl doresc și regizorii, care ar avea mai mult de câștigat de pe urma lor, ca și cuplu, decât separați.

Robert Pattinson încearcă să afle dacă Kristen l-a trădat cu adevărat sau este totul o regie bine pusă la punct, spre „binele” altora.