Kristen Stewart, în chiloți la premiera filmului „Twilight: Breaking Dawn 2” (Poze)

De: Gabriela Voicu / 13.11.2012, 14:00
Kristen Stewart si Robert Pattinson au fost prezenți la premiera din L.A. a filmului "Breaking Dawn 2", din seria "Twilight". Vezi ce rochie scandaloasă a purtat actrița!

Actrița Kristen Stewart și-a uimit fanii la premiera din L.A. a filmului „Breaking Dawn 2”, purtând o rochie nude, din dantelă, fără bretele, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Paparazzi au fost constant cu ochii pe actrița dn „Twilight” pentru a-i surprinde de aproape desuurile și au reușit fără probleme.

Cei prezenți la eveniment au fost încântați să o revadă pe Kristen alături de iubitul și colegul ei din film, Robert Patinson, care, spre deosebire de ea, a avut o ținută sobră.

Vezi mai multe poze

Kristen Stewart (Foto: Hepta)

Cuplul a semnat autografe și au fost apropiați toată seara, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva luni, când Kristen a fost fotografiată înșelându-și iubitul cu regizorul căsătorit Rupert Sanders.

Alte staruri prezente la premiera de la Nokia Theatre, din Los Angeles, SUA, au fost Taylor Lautner, Nikki Reed, Kellan Lutz și Ashley Greene.