Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu un bărbat căsătorit

Apropo.ro / 26.07.2012, 12:00
Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu un bărbat căsătorit
Cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson nu este perfect, așa cum s-ar fi crezut. Actrița a recunoscut că și-a înșelat iubitul cu un bărbat căsătorit.

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format cuplul de vis în ochii fanilor „Twillight”. Șocul cel mare a venit în momentul în care s-a aflat că actrița l-a înșelat cu un bărbat căsătorit și cu doi copii.

Astfel, această scânteie a fost îndeajuns pentru a se porni un scandal mediatic, din care Stewart este cea aspru judecată. Fanii celor doi au postat sute de mii de comentarii la adresa gestului actriței.

Au trecut acele vremuri când Kristen îi jura credință veșnică lui Robert, cel mai sexy bărbat din viața ei.

Kristen Stewart și Rupert Sanders se sărută în mașină

Kristen Stewart și Rupert Sanders se sărută în mașină

Imaginea lui Kristen este știrbită acum. Al doilea bărbat din viața ei este regizorul Rupert Sanders, care este însurat cu un model și împreună au doi copii. Kristen și Rupert au fost fotografiați în timp ce se sărutau.

Actrița, 22 de ani, și-a cerut public scuze pentru gestul făcut, și a declarat că nu s-a gândit că va îeși un asemenea scandal și că vor suferi multe persoane.

Kristen regretă pasul făcut și își cere scuze în mod public față de Robert, cel care are nevoie de toată atenția și dragostea ei.

De partea cealaltă, regirozul Rupert Sanders, 41 de ani, a făcut o declarație publică: „Sunt total distrus de durerea pe care am provocat-o familiei mele. Ei sunt tot ce am eu pe această lume, și îi iubesc enorm. Mă rog să trecem cu bine împreună de această situație„.