Kristen Stewart, surprinsă flirtând cu James Franco

De: Gabriela Voicu / 10.09.2012, 14:30
Kristen Stewart, surprinsă flirtând cu James Franco
Nici nu s-au liniștit bine apele după scandalul infidelității care a avut-o ca protagonistă pe Kristen Stewart, că actrița a fost văzută flirtând cu colegul ei de breaslă James Franco, la Toronto Film Festival.

Kristen Stewart a ieșit din „vizuină” după mai bine de o lună de când presa a aflat că l-a inșelat pe Robert Pattinson cu un bărbat căsătorit, dar nu pare să plângă după fostul iubit.

În acest weekend, actrița a fost nevoită să fie prezentă la Toronto Film Festival, cu prilejul premierei filmului „On The Road”, în care joacă rolul principal. Ea a strălucit pe covorul roșu purtând o creație Zuhair Murad.

Întrebată despre relația ei cu Robert Pattinson, Kristen a surprins pe toată lumea cu declarația ei: „Vom fi bine. Amândoi suntem bine în acest moment”.

Nici nu s-au liniștit încă apele după scandalul infidelității, că au apărut zvonuri care o leagă pe Kristen Stewart de James Franco. Cei doi actori s-au întâlnit la Toronto Film Festival și au flirtat în public, la o petrecere a Festivalului.

James Franco (Foto: Hepta)

„Kristen și James au vorbit cam 20 de minute. Deși era înconjurată de gărzi de corp, Kristen se simțea în largul ei și părea extrem de încântată să-l cunoască pe James. Acesta din urmă a invitat-o pe Kristen la cină și a declarat unor prieteni de-ai lui ca actrița este incredibil de frumoasă”, a declarat o persoană care a luat parte la eveniment, pentru presa străină.

Altă sursă a confirmat că Stewart și Franco s-au retras să ia cina împreună, după o discuție de câteva minute.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, James Franco își exprima admirația față de Kristen Stewart, care a demonstrat că poate juca roluri serioase. Să fie, așadar, acesta noul cuplu de la Hollywood?