Kristian Nairn, „Hodor” din Game of Thrones, vine în România

De: Nicoleta Nicolae / 06.02.2015, 10:23
Kristian Nairn,
Actorul Kristian Nairn, cel care a interpretat rolul lui Hodor din serialul Game of Thrones, va veni in România anul acesta, în luna mai, la East European Comic Con.

La East European Comic Con, timp de 3 zile, în perioada 8-10 mai, Romexpo va găzdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate şi jocurilor video şi de a interacţiona cu actori internaţionali şi celebrităţi din zona online, informează b365.ro.

Kristian va avea multe impresii şi poveşti de împărtăşit cu publicul, în afara rolului lui Hodor, fiind o persoană foarte deschisă şi vorbăreaţă, la rândul său un mare fan al universului benzilor desenate şi al genurilor SF, fantasy şi horror.

În afară de Kristian Nairn, la eveniment va participa şi actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul de succes cu acelaşi nume, dar şi pentru interpretarea căpitanului Hunt în Andromeda.

BILETE

Primele 1000 de abonamente sunt disponibile la preţul de 49 de lei, următoarele 3000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

Practic, în perioada de early bird, pentru a profita de atracţiile convenţiei, vizitatorul va plati doar 16,3 lei pe zi. Biletele pot fi achiziţionate din reţelele My Ticket si Eventim.