Kristin Davis, cea mai frumoasa femeie din lume

Apropo.ro / 04.07.2006, 11:15
Kristin Davis, cea mai frumoasa femeie din lume
Kristin Davis, starul din "Totul despre sex", a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume într-un top realizat de revista britanica Eve, actrița surclasând o serie de frumuseți incontestabile ale lumii artistice, precum Angelina Jolie sau Charlize Theron, informeaza itv.com.

Kristin Davis, starul din „Totul despre sex”, a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume într-un top realizat de revista britanica Eve, actrița surclasând o serie de frumuseți incontestabile ale lumii artistice, precum Angelina Jolie sau Charlize Theron, informeaza itv.com.

Trei actrițe britanice domina clasamentul, în care galeza Catherine Zeta-Jones s-a plasat pe locul al doilea.

Actrița americana Halle Berry a obținut locul al treilea și este urmata de proaspata casatorita Nicole Kidman.

Charlize Theron, doua actrițe britanice, Kate Beckinsale și Kate Winslet, starul din „Neveste disperate”, Eva Longoria, Jennifer Aniston și Angelina Jolie formeaza topul primelor zece cele mai frumoase femei ale lumii.

La sondajul realizat de prestigioasa revista Eve au participat 4.000 de cititoare ale acestei publicații.

Editorul revistei, Sara Cremer, a declarat: „Frumusețea naturala a Kristinei combinata cu prezența pe marele ecran îi dau stil și substanța”. „Emana sex appeal fara sa-și compromita inteligența și independența. Toate femeile din topul realizat de revista au vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, ceea ce demonstreaza ca femeile capata din ce în ce mai multe calitați odata cu maturizarea”.

Mediafax