Kristina Cepraga revine la Cerbul de Aur 2018. Va face parte din juriu

De: Cristiana Trifu / 09.08.2018, 11:10
 Kristina Cepraga revine la Cerbul de Aur 2018. Va face parte din juriu
Pregătirile sunt în toi pentru Festivalul Cerbul de Aur, care se va desfăşura în perioada 29 august-2 septembrie, în Piaţa Sfatului, din Braşov.

Organizatorii au anunţat componenţa juriului care va decide câştigătorii celor nouă premii, în valoare totală de 65.000 de euro. Laureaţii ediţiei aniversare Cerbul de Aur 2018 vor fi desemnaţi de un juriu internaţional, format din artişti din toată Europa.  Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România) vor decide câştigătorii ediţiei din acest an a Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur.

„Sunt onorată de propunerea conducerii TVR de a face parte din juriul internaţional al «Cerbului de Aur», în primul rând pentru legătura strânsă pe care o am cu această instituţie şi în special cu acest festival. Aici am cântat, la doar 14 ani, în recital cu «Şcoala vedetelor», ca, mai apoi, să fiu una dintre tinerele prezentatoare de pe prestigioasa scenă”, îşi aminteşte Kristina Cepraga.