Kurt Cobain, duet inedit cu Courtney Love (Video)

De: Gabriela Voicu / 26.04.2012, 17:40
Kurt Cobain, duet inedit cu Courtney Love (Video)
Kurt Cobain (Nirvana), și soția sa, Courtney Love (Hole), au înregistrat împreună piesa "Stinking of You", în care apare și fiica lor, Frances Bean.

Kurt Cobain (Nirvana), și soția sa, Courtney Love (Hole), au înregistrat împreună piesa „Stinking of You”, care nu a fost niciodată lansată pe piață.

Melodia a fost inclusă într-un documentar despre Patty Schemel, fostă membră a trupei Hole, numit „Hit So Hard: The Life And Near Death Story Of Patty Schemel”, care prezintă povestea vieții și a eșecurilor toboșarului trupei înființate de Courtney Love. Filmul mai prezintă scena muzicală din Seattle, dominată în anii ’90 de curentul grunge.

În videoclip, Courtney Love cântă la chitară acustică și este acompaniată vocal de Kurt Cobain, iar fiica celor doi muzicieni, Frances Bean, apare în clip.

Kurt Cobain & Courtney Love – „Stinking of You”

Săptămâna trecută, un alt fost membru al trupei Hole, chitaristul Eric Erlandson, a dezvăluit pentru o televiziune americană că fostul solist al trupei Nirvana pregătea un album solo în lunile care au precedat sinuciderea sa, în urmă cu 18 ani.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii ’90, vânzând peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroină, s-a sinucis în locuința lui din Seattle, la 27 de ani.