Kusturica da petrecere la Sala Palatului!

Apropo.ro / 20.11.2008, 10:44
Emir Kusturica si The No Smoking Band, in concert, pe 10 decembrie

Celebrul regizor iugoslav Emir Kusturica si grupul "The No Smoking Orchestra" vor face show la Sala Palatului, dar nu inainte de concertul celor de la Zdob si Zdub.

Nascut in Sarajevo, Kusturica a studiat la scoala de film din Praga, FAMU, si a inceput prin a regiza emisiuni de la televiziunea din Iugoslavia. In 1981 a debutat in cinematografie cu producatia "Do You Remember Dolly Bell?" si a castigat Leu de Aur in acel an la Festivalul de la Venetia.

Cel de-al doilea film al sau se numeste "Father Was Away on Business" (1985) si a obtinut premiul Golden Palm la Cannes, cinci premii in Iugoslavia si a fost nominalizat la Oscar-ul american pentru cel mai bun film strain.

In 1989 Kusturica a abordat o tema cu mare impact social si a castigat din nou apreciere pentru "Time of the Gypsies", un film despre cultura tiganilor. Debutul american al regizorului a fost reprezentat de comedia "Arizona Dream" (1993). In 1998 Kusturica a castigat Leul de Argint la Festivlul de Film de la Venetia, pentru cel mai bun regizor cu "Black Cat, White Cat", o comedie despre tigani.

Ultimul film al sau este rezultatul intalnirilor pe care le-a avut cu celebrul Maradona. Documentarul de lungmetraj se numeste “Maradona by Kusturica”.

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Kusturica a mai concertat la Bucuresti alaturi de "The No Smoking Orchestra". Acum, membrii formatiei vor canta in cadrul turneului de promovare "Time of The Gypsies".

Biletele sunt disponibile si au preturi cuprinse intre 80 si 180 lei. Pot fi cumparate de pe site-urile www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si de la casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si in magazinele Diverta din Bucuresti si din tara.

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra – Duj Sandale

 COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA