Kylie Minogue a deschis seria concertelor „tari”

Apropo.ro / 18.05.2008, 01:49
Kylie Minogue a inceput cu dreptul vara concertelor din Romania cu un spectacol de calitate din toate punctele de vedere.

Kylie a cantat pentru o multime pestrita de fani: de la "printese de mall" pana la soti si prieteni atrasi de formele divei, toti au aplaudat-o din primul minut. Trupa de dansatori si acrobati care a fost prezenta pe scena a crescut si ea gradul de excitare al spectatorilor indiferent de outfit-urile alese. Alaturi de vedeta acestia au schimbat rand pe rand multime de haine.

Diva a avut opt tinute, ca si in spectacolul din Paris, schimbandu-le la aproximativ 3 melodii – a inceput spectacolul cu o rochie mov, a continuat intr-un costum de majoreta, a revenit la o rochie roz pentru ca mai apoi sa adopte un stil marinaresc. A avut si tinute disco dar nu a ocolit nici stilul dur al rockerilor de la care a imprumutat cizmele si manusile de piele.

Si-a inceput seara cu "Speakerphone", a urmat "Can’t Get You Out Of My Head" si "Ruffle My Feathers" – melodie de pe noul ei album. De-a lungul spectacolului nu au lipsit nici "Slow", de pe albumul "Body Language", "Two Hearts" sau "Spinning Around".

A salutat publicul in romana si si-a amintit ca au trecut 15 ani de la ultima ei vizita aici, apoi a fost la un pas de a plange – in timp ce canta "I belive in you" a avut ochii in lacrimi. A vrut sa incheie show-ul cu o melodie speciala si nu a parasit scena inainte de a canta "I should be so lucky" dar si-a facut timp sa observe luna pe cer si sa se intrebe daca ei ii face placere ce aude.

Concertul KylieX 2008 Bucuresti pe scurt:

+ acces – nu a fost nici un moment imbulzeala la portile de acces
+ sonorizare – cea mai buna de pana acum pe stadionul Cotroceni
+ sistemul de plata – prin jetoane si pretul unic pentru toate produsele comercializate
+ centre medicale – bine echipate si cu personalul prezent pentru a-si face datoria si nu pentru a urmari concertul

– ecranele de proiectie – mici pentru un stadion destul de mare
– punctualitate – a inceput concertul cu mai bine de 30 de minute intarziere
– spectatori – prea grabiti pentru a astepta bis-ul
– produse promotionale – prea scumpe – preturi cuprinse intre 50 si 240 de lei pentru un tricou/maieu imprimat

Vezi mai multe imagini in galerie


Foto: Alex Barbulescu

Kylie Minogue – All i see