Kylie Minogue: „Anumite lucruri pur și simplu nu sunt scrise pentru mine”

Apropo.ro / 16.03.2014, 14:00
Kylie Minogue:
În ultima vreme, Kylie Minogue a trecut prin multe evenimente care i-au zdruncinat psihicul.

S-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 35 de ani, spaniolul Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relație de cinci ani. De asemenea, și-a schimbat echipa managerială, a renunțat la asistentul ei personal și a devenit membru în juriul emisiunii-concurs „The Voice” din Marea Britanie.

Totodată, cântăreața a declarat pentru Daily Mail, citat de Mediafax, că a petrecut pentru prima dată Revelionul de una singură.

Kylie Minogue

„Nu mai făcusem niciodată așa ceva. Am simțit că nu voiam să merg nicăieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că așa se presupune că ar fi trebuit să fac. Abia așteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara de Revelion și să pot să mă concentrez”, a spus Kylie Minogue.

Cântăreața a mărturisit că s-a întrebat de câteva ori dacă este făcută pentru căsătorie și pentru a avea copii. „Atunci când se va întâmpla, se va întâmpla pur și simplu. Cred că această etapă în care mă aflu acum, când încerc să fiu calmă și să accept cu împăcare lucrurile din viața mea, s-ar putea să reprezinte faptul că îmi dau seama că anumite lucruri pur și simplu nu sunt scrise pentru mine. Nu poți să ai totul. Așadar, prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le am în loc de lucrurile pe care nu le am”, a spus artista australiană.