Kylie Minogue il iubeste destul de des pe Olivier Martinez

De: Dragos Tanase / 04.02.2008, 13:44
Cantareata australiana Kylie Minogue si actorul francez Olivier Martinez sunt din nou impreuna, la un an de la anuntul separarii lor.

Cantareata australiana Kylie Minogue si actorul francez Olivier Martinez sunt din nou impreuna, la un an de la anuntul separarii lor, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime in Paris, de mai multe ori, in cursul saptamanii trecute.

Potrivit thisislondon.co.uk, surse apropiate celor doi spun ca Minogue a fost de acord sa se impace cu Martinez, cu conditia sa incerce sa aiba impreuna un copil.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Cuplul s-a despartit in februarie 2007, dupa ce au aparut zvonuri ca Olivier a inselat-o pe Kylie, care tocmai castigase lupta cu cancerul la san.

La sfarsitul lunii ianuarie 2008, in timp ce astepta trenul Eurostar pentru a se intoarce la Londra, cantareata a dansat cu un break-dancer care isi executa numarul in Gara de Nord din capitala franceza.

Nu era foarte clar ce anume declansase starea euforica a lui Kylie. Sa fi fost bucuria de a trai sau exact faptul ca tocmai se intalnise cu fostul logodnic, Oliver Martinez, si cu cainele acestuia, Sheba?

Acum este (din ce in ce mai) clar… Sa fie intr-un ceas bun!

Kylie Minogue va canta la Bucuresti in vara

Kylie Minogue va sustine un concert pe Stadionul Cotroceni (Progresul), in data de 17 mai 2008, de la ora 19:00, conform organizatorilor de la Emag!c Entertainment.

Cantareata australiana si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian “Neighbours”.

Dupa succesul primelor doua single-uri, “Locomotion” – care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani – si “I Should Be So Lucky” – care a impus-o in topurile din lumea intreaga – Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.