Kylie Minogue: „La 44 de ani, nu mai am fundul atât de obraznic”

De: Carmen Ulian / 14.03.2014, 12:00
Kylie Minogue:
Kylie Minogue se plânge de efectele gravitației asupra corpului său. Fundul ei nu mai este atât de bombat și apetisant ca altădată.

Kylie Minogue a început să observe amprenta timpului asupra corpului ei. La cei 44 de ani ai săi, Minogue crede că nu mai este atât de hot ca odinioară. Fundul ei a început să se mai lase. Recunoaște că nu face sport, în acest sens.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

„Uneori uit că am 44 de ani și mă trezesc că vreau să port o pereche de pantaloni trăznet, dar când mă privesc în oglindă mă răzgândesc. Timpul nu mai este de partea mea. Gravitația este stăpână acum. Am zile când mă privesc în oglindă și pare că am 94 de ani și nu 44. Asta este realitatea, fără machiaj, fără alte trucuri”, spune Kylie.

Fotografiile realizate de profesioniști ascund adevărul și chiar ea rămâne uimită uneori că nu se recunoaște în imagini. Nu a aplelat la intervenții estetice și nici nu o va face, căci se vrea naturală până la capăt.

Kylie Minogue nu a fost căsătorită niciodată, deși a avut multe relații. Nu are nici urmași, dar nu regretă nimic din ce a făcut. Își iubește cariera și libertatea.