Kylie Minogue se vede bătrână!

De: Marian Andrei / 04.12.2012, 09:45
Kylie Minogue se vede bătrână!
Kylie Mingoue, care va apărea pe coperta următorului număr al revistei Elle din Marea Britanie, a făcut o declarație surprinzătoare în interviul care va apărea în revistă.

„În unele dimineți mă uit în oglindă și văd o femeie de 94 de ani, nu de 44„, a susținut vedeta, care a explicat că „aceasta este realitatea înainte de make-up”.

Deși arată încă foarte bine, cântăreața s-a arătat foarte îngrijorată de ceea ce vede atunci când se uită în oglindă dimineața: „Nu voi minți în legătură cu asta. De multe ori mă uit în oglindă și văd că lucrurile sunt grave. Sau brusc îmi privesc figura pe telefon sau pe Skype și e ca un efect special al lui Spielberg, strig: «Ce e asta?»”, a declarat Kylie Minogue pentru Elle.

Kylie Minogue pe coperta revistei Elle

Kylie Minogue a mărturisit că, deși nu a apelat până acum la chirurgia estetică, nu exclude această posibilitate în viitor: „Nu sunt împotriva operațiilor estetice, nu am făcut încă niciuna până acum, dar nu sunt împotriva lor. Singurele situații în care acestea nu au efecte uimitoare sunt atunci când operația nu decurge bine sau când cineva exagerează cu intervențiile chirurgicale”, a afirmat Kylie.