Kylie Minogue va face chimioterapie la Paris

Apropo.ro / 19.07.2005, 19:50
Kylie Minogue va face chimioterapie la Paris
Kylie Minogue a sosit la sfârșitul saptamânii trecute la Paris, unde va începe o noua etapa din tratamentul împotriva cancerului la sân, chimioterapia, transmite site-ul thisislondon.co.uk. Cântareața în vârsta de 37 de ani a sosit la Paris însoțita de mama ei,


Kylie Minogue a sosit la sfârșitul saptamânii trecute la Paris, unde va începe o noua etapa din tratamentul împotriva cancerului la sân, chimioterapia, transmite site-ul thisislondon.co.uk.

Cântareața în vârsta de 37 de ani a sosit la Paris însoțita de mama ei, Carol, și de actorul Olivier Martinez, cu care are o relație de mai multa vreme.

Dupa trei intervenții chirurgicale, Minogue va face chimioterapie la Institutul Gustave-Roussy, unul dintre cele mai reputate din lume pentru tratarea cancerului. Însa tratamentul cu medicamente extrem de puternice poate avea efecte secundare neplacute precum pierderea parului, așa ca vedeta și-a comandat deja mai multe peruci. Chimioterapia ar putea de asemenea sa-i afecteze fertilitatea.

De când i s-a pus diagnosticul, în mai, Kylie a fost supusa unei operații de extragere a tumorii, despre care medicii au anunțat ca a fost un succes. Ulterior, ea a fost însa supusa la alte doua operații la Spitalul Frances Xavier Cabrini din Melbourne, despre care nu s-a vorbit.

„Kylie a dorit sa pastreze secrete aceste operații pentru ca nu a dorit sa-și îngrijoreze fanii și nu a vrut sa anunțe nimic pâna când nu va avea o veste buna”, a spus o sursa apropiata cântareței.

Sosirea lui Minogue în Franța a fost de asemenea ținuta secreta pâna în ultimul moment. În timpul tratamentului, vedeta va locui în apartamentul lui Martinez de la Paris, deoarece medicii cred ca atmosfera de spital ar deprima-o. Cât timp va sta la Paris, Kylie va fi îngrijita și de parinții lui Martinez, Robert și Rosemarie.

În urma cu doua saptamâni, Minogue a aparut în public pentru prima oara de când i s-a pus diagnosticul, la o acțiune de prevenire a cancerului, la Spitalul Pediatric de la Melbourne.

Mediafax

Tags: