Kylie Minogue, vedeta model pentru adolescente în 2006

Apropo.ro / 27.12.2006, 14:25
Kylie Minogue, vedeta model pentru adolescente în 2006
Cântareata australiana Kylie Minogue s-a situat pe primul loc într-un top pe anul 2006 al vedetelor care au constituit un model de comportament pentru adolescente, informeaza itv.com. Starul australian s-a situat pe primul loc în topul realizat de revista britanica Sugar, dupa ce a

Cântareata australiana Kylie Minogue s-a situat pe primul loc într-un top pe anul 2006 al vedetelor care au constituit un model de comportament pentru adolescente, informeaza itv.com.

Starul australian s-a situat pe primul loc în topul realizat de revista britanica Sugar, dupa ce a învins lupta cu o boala grava, cancerul la sân, si s-a întors pe scena muzicala internationala cu turneul „Showgirl”, întrerupt anul trecut.

„Kylie este un adevarat model. Este prietenoasa, extrem de frumoasa, talentata, iar anul acesta a aratat cât este de puternica”, a indicat editorul sef al revistei, Annabel Brog.

Cântareata Christina Aguilera s-a situat pe locul al doilea în acest top si este urmata de actrita Hilary Duff si de cântaretele britanice Lily Allen si Charlotte Church.

Câstigatoarea concursului American Idol, cântareata Kelly Clarkson, s-a situat pe locul al saselea si este urmata în top de starul pop Britney Spears, un model pentru adolescente pentru ca l-a parasit pe inutilul Kevin Federline. Pink, Jordan si Coleen McLoughlin au completat topul primelor zece cele mai motivante vedete pentru adolescentele britanice.

Mediafax