Kylie Minogue vrea să renunțe la muzică pentru actorie

Apropo.ro / 14.01.2013, 18:00
Kylie Minogue vrea să renunțe la muzică pentru actorie
După o carieră muzicală de 25 de ani, Kylie Minogue vrea să renunțe și să se dedice actoriei.

Cântăreața Kylie Minogue și-a întristat toți fanii când și-a anunțat dorința de a-și dedica timpul actoriei, în încercarea de a renunța la muzică.

După 70 de milioane de albume vândute în decursul a 25 de ani de carieră în muzică, Minogue simte nevoia unei schimbări în viața profesională. Decizia a fost luată de artistă după despărțirea de managerul ei Terry Blemey. Acesta i-a fost alături încă de la vârsta de 19 ani și lansa hit-ul „Locomotion”.

Kylie, în vârstă de 44 de ani, supranumită de fani și Prințesa Muzicii Pop, vrea să se concentreze pe actorie.

Kylie si Leon

Kylie Minogue și Leon Carax, regizorul „Holy Motors”

După cum fostul manager anunță, Kylie nu va renunța definitiv la muzică, ci va pune mai mult accent pe o carieră de actriță.

„Kylie a dorit să se detașeze pentru o perioadă de presiunea carierei muzicale, să facă o pauză, și să acorde mai mult timp actoriei”, a declarat Terry Blemey.

Niciodată nu și-a ascuns Kylie pasiunea și dragostea pentru actorie. A sperat mereu că va face acest pas, însă timpul nu i-a dat de ales.

Până acum Kylie a jucat în serialul australian „Neighbours” alături de actorul-cântăreț Jason Donovan, „The Delinquents”, „Street Fighter”, „Bio-Dome”, „Doctor Who”, musicalul „Walking on Sunshine”, „Holy Motors” (producție 2012).