L-a părăsit pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la noi pentru antrenorul de fitness!

Apropo.ro / 26.03.2015, 09:00


L-a părăsit pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la noi pentru antrenorul de fitness!
Câştigătoarea reality show-ului "Burlacul" l-a părăsit pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi pentru antrenorul de fitness.


Adelina Boie, cea care l-a cucerit cu frumuseţea ei pe burlacul Sergiu Barboni, trăieşte o poveste impresionantă de dragoste. După finalul reality show-ului matrimonial de la Antena 1, frumoasa blondă nu mai spera că-şi va întâlni iubirea, însă a întâlnit-o chiar în sala de forţă. Alex, tânărul care a făcut-o pe fosta concurentă să zâmbească din nou, este antrenor de fitness şi, mai nou, logodnicul ei. Mai mult decât atât, bărbatul şi-a cunoscut viitori socri, iar potrivit spynews.ro, aceştia sunt extrem de încântaţi de alegerea fiicei lor.

Când nu se află în vacanţe luxoase, alături de iubitul ei, Adelina creează rochii pentru vedete celebre din România. Pe lista ei se află Nicoleta Luciu, Ami şi multe alte celebrităţi autohtone.

Deşi a fost aleasa lui Sergiu Barboni, Adelina i-a înapoiat trandafirul roşu şi a preferat să îşi petreacă noaptea în camera lui Cătălin Botezatu. În ultimul episod din show-ul „Burlacul”, Sergiu le-a complimentat pe toate cele trei finaliste, însă numai una a primit răspunsul mult aşteptat. Deşi a petrecut momente de neuitat alături de charismaticul burlac, Adelina l-a refuzat elegant. Ea a abandonat trandafirul, spunând că iubeşte pe altcineva şi, ”înarmată” cu o sticlă de şampanie, a mers şi a bătut la uşa camerei lui Cătălin Botezatu. Acesta i-a deschis, i-a sărutat mâna şi a primit-o alături de el.