L-a prins cu cea mai bună prietenă! Adevărul a ieşit la iveală! Catrinel Sandu, despre infidelitatea lui Lucian Viziru

De: Alexandra Necsoiu / 04.07.2017, 11:00
L-a prins cu cea mai bună prietenă! Adevărul a ieşit la iveală! Catrinel Sandu, despre infidelitatea lui Lucian Viziru
După o relaţie de aproape 7 ani cu Catrinel Sandu, Lucian Viziru a început să formeze un cuplu cu prietena blondei. Fosta "bebeluşă" a vorbit despre acest subiect şi a recunoscut care a fost reacţia ei atunci când a aflat vestea.

„Acolo a fost un pic înşelător. Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine (…) Am avut o singură discuţie cu ea… Am zis că fiecare se merita pe fiecare, cum îţi aşterni, aşa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni şi la revedere”, a declarat Catrinel Sandu în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”.

Vă amintiţi de Catrinel Sandu? Cum arată şi cu ce se ocupă fosta bebeluşă a „Cronicii Cârcotaşilor” – FOTO

Catrinel Sandu, măcinată de regrete: “Dacă m-aş întoarce în timp, nu ştiu dacă aş mai face…”

Blonda a mai povestit că, pe vremea aceea, era atât se implicată în relaţie, încât îl simţea pe Lucian Viziru ca soţul ei. Vedeta nu regretă tot ceea ce s-a întâmplat între ei. 

„Eu am învăţat foarte mult din relaţiile mele şi din cea anterioară care a fost… eu la vremea respectivă spuneam că a fost ca o căsătorie, acum îmi dau seama ce înseamnă căsătorie”, a mai spus Catrinel Sandu.

Întrebată dacă crede că partenerul său actual, Gabriel Trifu, are ochi şi pentru alte femei, „bebeluşa” nu a negat, dar a spus că este bucuroasă că nu simte că ar face acest lucru.

„Nu cred ca există bărbat care sa nu se uite, dar are un stil de a se uita isteţ (…) nu cred ca nu există bărbat care sa nu înşele la un moment dat. Nu neapărat pe mine. Atâta timp cât eu nu am simţit şi nu am ştiut, jos palaria! Mai departe, nu ştiu… Eu am învăţat un lucru un America, „Never say never” (Niciodată să nu spui niciodată), niciodată nu ştii ce se poate întâmpla”, a recunoscut vedeta, care are două fetiţe cu soţul ei.

În prezent, Catrinel Sandu se ocupă alături de soţul ei de afacerile pe care le au împreună, mai multe terenuri de tenis şi un club pentru copii. În paralel cu creşterea celor două fetiţe, Catrinel Sandu a început să predea la un studio de balet.