L-au ingropat jumatate in pamant si i-au zdrobit capul cu pietre

Apropo.ro / 15.12.2009, 12:24
Un barbat din Somalia a fost lovit cu pietre pana a murit, din cauza comiterii unui adulter.

Mohamed Abukar Ibrahim, in varsta de 48 de ani, a fost ingropat pe jumatate in pamant de catre militantii islamisti si omorat cu pietre.

POVESTEA FETEI VIRGINE LA 26 DE ANI

Dupa ce barbatul a marturisit ca si-a inselat sotia, el a primit una din cele mai crunte si primitive pedepse. Mohamed a fost condamnat la moarte de catre islamistii care conduceau satul in care locuia barbatul, din apropiere de Mogadishu.

Mohamed si-a cerut iertare in fata islamistilor, insa lacrimile si rugamintile sale nu au fost ascultate.

somalez ucis cu pietre

Barbatul ingropat pana la brau le cere iertare islamistilor

Liderul gruparii a fost de neclintit in decizia luata, mentionand ca fiecare isi primeste pedeapsa cuvenita.

Dupa ce l-au ingropat, barbatii adunati la fata locului au inceput sa arunce cu pietre in barbat, pana cand i-au zdrobit capul, si nici macar atunci nu s-au oprit. Scenele sunt de o barbarie rar intalnita.

O femeie care a recunoscut ca si-a inselat iubitul a fost condamnata la 100 de lovituri de bici. Aceasta nu a fost omorata deoarece nu era casatorita. Un alt barbat care a recunoscut ca a ucis a fost impuscat de catre islamisti.

Islamistii au pedepse prea crunte pentru cei care savarsesc anumite „infractiuni”, spre deosebire de cei care savarsesc o nelegiuire intr-un alt stat. Un astfel de exemplu este cel al Alejandrei Torres din Guatemala, care dupa ce a fost prinsa la furat a fost dezbracata in public si incendiata.