La 13 ani a ramas insarcinata dupa ce a fost violata de un batran

De: Mia Nicolescu / 28.08.2011, 13:01
Violeta, o adolescenta din apropierea Barladului, de doar 13 ani, a ramas insarcinata dupa ce a fost violata in mod repetat de un vecin in varsta de 63 de ani.

Cazul din comuna Coroiesti a iesit la iveala in urma cu putin timp, dupa ce mama fetei a vazut ca fiica sa creste in greutate. A dus-o la ginecolog, iar medicii i-au confirmat ca adolescenta este insarcinata.

„Vecinul o urmarea de cate ori se ducea la apa, pentru ca fantana la care mergea este exact langa locuinta sa. Ar trebui sa stea la puscarie toata viata pentru ce i-a facut fetei mele. Astfel de oameni nu au ce cauta in libertate”, a spus Ilona Aldea, mama fetitei.

Violeta are doar 13 ani si a fost violata de Hristache Badiu (63 de ani) in apropierea Sarbatorilor Pascale. Copila a povestit ca vecinul sau a batjocorit-o de patru ori, insa i-a fost frica sa le povesteasca parintilor: „M-a chemat la el si m-a violat. Mi-a fost frica sa le spun parintilor„.

Violeta

Cazul a intrat in atentia asistentilor sociali din cadrul Primariei Coroiesti, care incearca acum sa o consilieze pe adolescenta.

Fetita sustine ca a fost violata de un vecin. Ea spune ca nu a putut pleca atunci cand a fost chemata la el acasa pentru ca tinea usa incuiata. Tot din spusele ei, reiese ca prima data cand a fost violata a fost inainte de Paste. Atunci, a chemat-o la el acasa, i-a dat un pahar de bere si si-a batut joc de ea. Ulterior, a mai fost abuzata sexual de patru ori”, a declarat Lenuta Gilea, asistent social in comuna Coroiesti.

Violeta

Hristache Badiu recunoaste ca a intretinut relatii sexuale cu adolescenta, insa spune ca a fost provocat: „O gaseam in casa dezbracata. Am rezistat de cateva ori, insa nici eu nu sunt de piatra”.

In prezent barbatul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de sex cu un minor.