La 18 ani, Justin Bieber s-a pupat toată noaptea cu iubita!

De: Mioara Tronaru / 05.03.2012, 12:03
La 18 ani, Justin Bieber s-a pupat toată noaptea cu iubita!
La petrecerea-surpriză de care Justin Bieber a avut parte în weekend, cu ocazia zilei sale de naştere, cântăreţul a stat toată noptea lângă iubita sa, Selena Gomez, pe care a sărutat-o încontinuu.

După ce i-a dăruit o maşină de 100.000 de dolari, managerul lui Justin Bieber i-a organizat acestuia o petrecere surpriză, cu complicitatea mamei lui Bieber, desigur.

Petrecerea a avut loc la un hotel luxos din Beverly Hills şi, printre invitaţii celebri s-a numărat şi iubita lui Justin Bieber, Selena Gomez, care a venit special din Florida, unde filmează „Spring Breakers”. La aniversare au ajuns şi bunicii sărbătoritului, dar şi câţiva prieteni din copilărie, care au zburat tocmai din Canada.

Printre oaspeţi s-au numărat Kim Kardashina, Cody Simpson, omologul australian al lui Justin, dar şi Mike Tyson, care este un pianist grozav şi un mare fan al lui Justin Bierber.

„Toată lumea a dansat toată noaptea”, a spus un petrecăreţ pentru US Magazine.

„Justin a stat tot timpul grămadă pe Selena Gomez, ţinând-o de mână şi pupând-o tot timpul. E clar că s-a distrat. El este încă îndrăgostit de ea„, a spus un invitat de la petrecerea lui Justin Bieber.