La 20 de ani, Madonna arata exact ca fiica ei, Lourdes (Poze)

Apropo.ro / 16.04.2009, 14:30
Madonna arata la 20 de ani precum fiica ei, Lourdes, in varsta de 12 ani. Madonna incearca sa isi pastreze tineretea.

Madonna arata la 20 de ani precum fiica ei, Lourdes, in varsta de 12 ani.

Asemanarea dintre cele doua este izbitoare, ambele fiind brunete, cu sprancene bine definite si ochi migdalati.

Desi nu mai arata ca in urma cu 30 de ani, Madonna, azi in varsta de 50 de ani, incearca sa isi pastreze tonusul si vitalitatea. Timpul si-a pus amprenta, totusi, pe tenul ei.

In tineretea ei, prin 1979, Madonna se intretinea din dans, iar putin mai tarziu poza goala pentru Martin Schreiber, castigand din acest pictorial doar 30 de dolari. Fotografiile cu Madonna nud au fost expuse in cadrul unei expozitii in UK, la Brighton’s Impure Arts Gallery.

In 1985, cantareata trasese lozul castigator: aparea pe coperta revistei Time.

Dupa negocieri cu celebrele Playboy si Penthouse, fotografiile nud au fost vandute revistei Playboy pentru numarul din septembrie din anul 1985.

madonna

Madonna a marturisit ca din banii castigati in urma pictorialului a putut trai fara griji in urmatorii trei ani.

Lourdes frecventeaza scoala de teatru care i-a facut celebri pe Macaulay Culkin, Scarlett Johansson si Sarah Jessica Parker.

Fiicei artistei i s-a propus in urma cu un an, un rol in filmul "The Secret Life of Bees", dar a refuzat rolul deoarece Madonna a considerat ca este prea mica pentru a intra in lumea showbiz-ului.

Datorita stilului tineresc si nonconformist pe care Madonna il afiseaza, Lourdes are acces la tot ce isi poate dori un adolescent de varsta ei, in materie de vestimentatie.

Lourdes la 12 ani este deja o veterana a podiumului si a modei, ea aparand pe scena pentru prima data la varsta de 8 ani alaturi de mama ei, la Premiile MTV, intr-un costum inspirat din turneul "Virgin" (1985) al Madonnei.

Lourdes s-a nascut in octombrie 1996, tatal ei fiind antrenorul personal al Madonnei, Carlos Leon, care i-a devenit iubit divei dupa ce s-au intalnit in Central Park.

lourdes

madonna & lourdes

madonna si lou