La 25 de ani, a devenit milionară după ce a demisionat dintr-un post bine plătit şi…

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2016, 11:59


La 25 de ani, a devenit milionară după ce a demisionat dintr-un post bine plătit şi...
Jill DeConti, o tânără de 25 de ani din SUA, a renunţat la o slujbă bine plătită în finanţe ca să se bucure de viaţă printr-o călătorie în jurul lumii.

Tânăra a recunoscut pentru tabloidul britanic Daily Mail că avea o slujbă destul de bună, însă se săturase de rutină şi şi-a dorit mai multă aventură în viaţa ei, fapt pentru care a plecat într-o călătorie în jurul lumii. Deşi aceasta cheltuieşte sume impresionante pentru a se plimba în cele mai exotice locuri din lume, în mod suprinzător, pasiunea ei pentru călătorii a făcut-o milionară.

Aceasta a început să publice poze din toate călătoriile ei, pe contul de Instagram TheLuxeTravelers,  iar în scurt timp a ajuns să câştige bani frumoşi de la propria companie de marketing online şi vinde tot felul de obiecte, pe care le-a achiziţionat în călătoriile ei, pe mai multe platforme online, precum Amazon, eBay şi Sears.

Jill a publicat şi un e-book unde vorbeşte despre experienţele ei şi le dă sfaturi altor oameni, propunându-le locuri pe care să nu le rateze, dacă se hotărăsc să călătorească într-o anumită zonă. Pe lângă toate acestea, tânăra este sponsorizată de mai multe companii care îşi doresc să-şi facă reclamă pe contul ei de Instagram.

 

Tags: