La 25 de ani, Adelina Pestrițu regretă că nu are o familie

De: Mia Nicolescu / 02.02.2012, 09:04
La 25 de ani, Adelina Pestrițu regretă că nu are o familie
Astăzi, Adelina Pestrițu împlinește 25 de ani. Frumoasa brunetă mărturisește ca cel mai mare regret al ei până în prezent este ca nu și-a întemeiat o familie.

Astăzi, 2 februarie, fosta soție a lui Liviu Vârciu implinește frumoasa vârstă de 25 de ani. Cu această ocazie, bruneta va petrecere în clubul Princess din Regie, alături de prieteni și multe alte vedete din showbiz-ul românesc.

In ciuda faptului că la sfârșitul anului trecut, Adelina susținea sus și tare ca în 2012 nu vrea să mai audă de Liviu Vârciu, de ziua ei este dispusă să uite de relele dintre ei.

Adelina Pestritu

„Am un singur regret, la care mă tot gândesc în aceste zile. Fac 25 de ani și încă nu mi-am întemeiat o familie, chiar dacă mi-aș fi dorit ca până la această vârstă să o am. N-am găsit încă pe cineva cu care sa fac pasul cel mare, dar sunt convinsă că Dumnezeu mi-a pus deoparte ceva doar pentru mine. Vârsta optimă la care aș vrea să fac un copil e 28 de ani. Mai am încă trei ani în care să cunosc un bărbat, să petrecem timp împreună și să-mi dau seama dacă el e sau nu alesul. Pe Liviu Varciu nu l-am invitat la ziua mea, dar nu mi-ar displăcea să-l vad venind, pentru că în acea zi o să uit de toate relele dintre noi”, a mărturisit Adelina Pestrițu.