La 28 de ani, Antena 1 invită telespectatorii să spună din nou „Ajut eu!”

De: Alex Manole / 25.11.2021, 14:30
La 28 de ani, Antena 1 invită telespectatorii să spună din nou

Pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 28 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios „Ajut eu!” revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

„Astfel, şi în acest an, Antena 1 se transformă, din ziua ei de naștere până de Crăciun, într-o punte între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute”, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

După ce în trecut platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţã sau să ajute la împlinirea uneia. Niciun vis nu este prea mare, niciun gest nu este prea mic. Poveștile încărcate în platformă se transformă în reportaje, zilnic.

Timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum dorinţele devin realitate. În fiecare zi, de la ora 11:50, înainte de Observator, Alessandra Stoicescu va prezenta unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe platforma www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

„«Ajut eu!» este despre cei care au nevoie de sprijin și, în aceeași măsură, despre cei ce vor, pot și simt să ajute. «Ajut eu!» s-a transformat dintr-un îndemn lansat de noi, într-un obicei, în doar doi ani și asta arată nu doar puterea campaniei, ci mai ales generozitatea românilor. Munca noastră de a le pune la dispoziție platforma www.ajuteu.ro, unde se pot urca toate dorințele și se pot susține și rezolva de către românii cu suflet mare, este realmente o muncă pe care o facem cu toată dragostea. Faptul că mii de persoane au primit ceea ce și-au dorit sau, de cele mai multe ori, ceea ce aveau nevoie, cu ajutorul nostru, al tuturor celor care contribuim la această campanie, de la oameni simpli și până la companii care au venit în ajutor, este fantastic. Deja cu săptămâni bune înainte de începerea campaniei, primesc apeluri și mesaje de la oameni care vor să ajute și cer povești impresionante. Este clar că lipsea o asemenea platformă și sunt foarte fericită că putem schimba vieți împreună, că ne unim mereu atunci când e de făcut bine. Forța binelui este atât de puternică, încât luminează chipurile a mii de oameni care, primind astăzi, vor da mai departe într-o zi, spunând, la rândul lor, «Ajut eu!»”, declară Alessandra Stoicescu.

Prima ediție a campaniei «Ajut eu!» a avut loc în 2019, iar sute de vieți s-au transformat de atunci. De-a lungul timpului, multe celebrități s-au alăturat demersului Antena 1 și Fundației Mereu Aproape. Printre acestea, Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Inna, Gina Pistol, Răzvan Fodor, Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Sorin Bontea, Speak, Marian Râlea, Adriana Trandafir.

CITEȘTE ȘI: De ziua postului, Antena 1 difuzează 3 ediţii speciale de roast – „Râzi cu ROaST”

Antena 1 sărbătorește de ziua ei cu trei ediții speciale de „Chefi la cuțite”

Foto: Antena 1