La 29 de ani, și-a dat părinții în judecată dintr-un motiv incredibil de jenant!

De: Carmen Ulian / 12.09.2014, 16:00
La 29 de ani, și-a dat părinții în judecată dintr-un motiv incredibil de jenant!
Un chinez în vârstă de 29 de ani a decis că este momentul să-și dea părinții în judecată invocând un motiv pe care alții nici nu ar îndrăzni să-l pronunțe.

Kuang, un bărbat în toată firea din China, în vârstă de 29 de ani, vrea să-și ducă părinții la tribunal și să le ceară socoteală că nu-l mai sprijină financiar.

În ciuda vârstei sale, bărbatul este de părere că părinții săi ar trebui să-l ajute financiar în continuare. Din acest motiv el a fost poreclit și băiatul-mamei.

Singur declară că a abandonat școala de la o vârstă fragedă și a studiat cum să lucreze cu lemnul și meseria de frizer. A încercat să lucreze o perioadă, dar după ce a fost acuzat că a furat și a fost bătut, chinezul a abandonat munca.

A concluzionat că nu este capabil să facă nimic, motiv penmtru care a ales să rămână casnic. Unul întreținut de părinți. Toată zilua doarme și se joacă pe telefonul mobil, fără să ajute la treburile casnice.

Părinții spun că au ajuns să fie depășiți de situație și nu mai pot continua așa. Kuang nu poate accepta ca părinții săi să nu-l ajute, iar acet lucru l-a condus spre tribunal.

”Părinții mei au destule resurse să mă ajute, dar nu o fac, așa că îi dau în judecată”, a declarat Kuang.