La 40 de ani, arată ca la 20. Cum reuşeşte Iuliana Tudor să se menţină în formă

De: Mioara Tronaru / 20.08.2019, 16:07
La 40 de ani, arată ca la 20. Cum reuşeşte Iuliana Tudor să se menţină în formă
Timpul parcă stă în loc în ceea ce o priveşte pe Iuliana Tudor. Prezentatoarea TV se pregăteşte pentru o seară de neuitat la Cerbul de Aur din acest an, iar noi am aflat cum reuşeşte să-şi menţină silueta din tinereţe.

„Nu ţin o dietă anume, am doar un mod de viaţă disciplinat. Adică, mănânc la patru ore, dorm opt ore pe noapte, nu mănânc lucruri nesănătoase (prăjeli sau fast food). Mai mult, de ceva vreme încerc să elimin de tot zahărul. Apă cât mai multă, iaurturi foarte uşoare, dar încerc să fie un regim divers, în aşa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Totul în cantităţi mici”, spune Iuliana Tudor.

Vedeta, mama unui băieţel de 9 ani, nu renunţă nici la sport, indiferent cât de ocupată este agenda sa zilnică. Şi asta, pentru că sportul îi dă o stare de bine… ”Fac pilates de două ori pe săptămână. Recunosc, e o chestiune pe care nu o fac pentru că trebuie să arăt bine, ci pentru sănătate şi pentru că-mi dă o stare de bine”, a spus Iuliana. Când te mişti organizat, făcând sport, se reechilibrează totul: scapi de stresul de peste zi şi faptul că primeşti oxigen nu are cum să-ţi facă altceva decât bine″.

Duminică, 25 august, în ultima seară a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019, peste 100 dintre cei mai apreciaţi artişti aduc momente în premieră. Tradiţionala seară de folclor, realizată şi prezentată de Iuliana Tudor, debutează cu vechi cântece ale lăutarilor, iar apoi, firesc şi armonios, muzica populară se va împleti cu limbajul muzical modern, dând naştere unui show total şi inedit. Pe scenă vor urca cele mai mari nume ale muzicii populare: Irina Loghin, Benone Sinulescu, Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Dinu Iancu Sălăjanu, Nea Dudu, Taraful de la Mîrsa + Nea Vasile, Floarea Calotă, Iulia Mihai + Taraful de la Clejani, Raluca Radu, Mihai Teacă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ion Ghiţulescu.

Invitaţi speciali vor fi şi: Emy Drăgoi, celebrul acordeonist recunoscut internaţional, supranumit „Regele jazzului la acordeon”, Orchestra „Lăutarii” din Chişinău (dirijor maestrul Nicolae Botgros), Gabi Luncă, Loredana şi trupa Agurida, Lidia Buble, Alexandra Ungurean, Ionuţ Ungureanu, alături de Provincialii, dar şi maestrul Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi, cu show-ul “Zbor de Ciocârlie”, un concept original despre mitul creatorului. Îi mai puteţi vedea şi asculta pe: Paula Seling  Laura Bretan, Rodica Anghelescu, Valentin Boghean şi trupa sa vor aduce alături de maestrul Gheorghe Zamfir un omagiu muzicii şi sunetelor lumii.