La 42 de ani, Gabriela Firea va fi, din nou, mamă

De: Carmen Ulian / 15.09.2014, 12:00
La 42 de ani, Gabriela Firea va fi, din nou, mamă
Gabriela Firea și Florentin Pandele vor fi din nou părinți. Gabriela Firea este însărcinată.

Gabriela Firea, în vârstă de 42 de ani, se pregătește să devină pentru a treia oară mămică. Ea îi va dărui lui Florentin Pandele al doilea copil împreună. Firea mai are un copil, pe Tudor Ștefan, din relația anterioară cu Răsvan Firea, care a decedat.

Vestea cea mare a fost dată chiar de viitorul tată, care a dorit să împărtășească bucuria prietenilor săi. Gabriela Firea a confirmat și ea vestea printr-un post pe Facebook.

Da, este adevărat, mai așteptăm un bebeluș. După ce soțul meu nu a mai avut răbdare și a făcut mărturisirea, într-o reuniune, prietenii ne-au asaltat cu întrebarea dacă este adevărat sau Florin a exprimat un gând ce s-ar putea înfăptui la o dată viitoare. Bunul Dumnezeu ne-a făcut un dar după o vară mai zbuciumată și iată-ne acum numărând cu emoție zilele până la Marea Întâlnire. Între timp, răsfoim împreună cu David Petru, zis Tzari, albumul de acum 3 ani, când am avut o perioadă de sarcina minunată. Pentru noi, ochii limpezi ai copiilor sunt răspunsul la toate misterele acestei vieți„, a scris Gabi pe Facebook