La 45 de ani, Anca Turcaşiu se reprofilează: „Cu muzica nu ştiu ce o să fac”

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 13:14
La 45 de ani, Anca Turcaşiu se reprofilează:
La 45 de ani, Anca Turcaşiu se reprofilează! Cântăreaţa este mândră de abilităţile sale şi abia aşteaptă să le pună în practică.

Vedeta plănuieşte să performeze ca designer de interior, pasiune pe care şi-a descoperit-o în urmă cu 15 ani. Anca Ţurcaşiu îşi valorifică la maximum talentele. Face muzică, actorie şi de vreo doi ani se ocupă de amenajări de locuinţe.

Anca Ţurcaşiu, secretul care o ajută să arate la 45 de ani ca la 20

“Nu vreau să câştig bani până nu-mi fac o firmă să lucrez ca şi designer, cu hârtii, cu acte. Nu iau niciun ban, chiar acum am închis telefonul cu un prieten, suntem la remodelarea casei lui, adică eu în continuare nu mă las. Fac asta de foarte multă vreme, până să fac şcoala. Am desenat mobila din apartamentul meu acum 15 ani, e unică, ca experienţă aşa de profesionist am doi ani. În toamnă vreau să fac un curs de specializare de designer pentru spaţii comerciale, pentru restaurante, pentru hoteluri. Nu mă retrag. Cu muzica nu ştiu ce o să fac, dar fiind entertainer care poate să ţină mult, actor care poate să ţină mult în roluri de bunică şi mătuşă, nu pot să spun că mă retrag vreodată. Am acest atu făcând această meserie până la urmă şi pot să fac în paralel munca de şantier”,  a declarat, pentru libertatea.ro, artista.

Anca Turcaşiu, pe plajă, în Filipine!