La 54 de ani și-a redobândit frumusețea din tinerețe (Poze)

Apropo.ro / 13.01.2015, 10:00
La cei 54 de ani ai săi, Donovan Nelson vrea să țină pasul cu tânăra lui soție de 33 de ani. Cum reușește nu este un secret...s-a transformat total!

Donovan Nelson, în vârstă de 54 de ani, ce locuiește în Essex, a vrut să fie aidoma starurilor care arată bine și după 50 de ani precum Liam Neeson, Tom Cruise sau Sean Penn. Sunt vedete masculine care se mențin în formă și care nu prea își arată vârsta reală.

GALERIE FOTO

donovan si iubita

Donovan ține pasul cu iubita de 33 de ani

Însurat cu o femeie în vârstă de 33 de ani, Donovan și-a dorit ca aceasta să nu îl părăsească pentru un tinerel arătos, motiv pentru care a apelat la numeroase intervenții non-chirurgicale de înfrumusețare.

Pentru că dorea să trăiască o viață activă alături de iubita sa, să meargă prin cluburi unde să nu fie privit ca un bunic, dorea ca și alte femei să întoarcă privirile după el, Donovan și-a făcut liposelecție Vaser și implanturi de pectorali.

donovan

Donovan se distreaza in Ibiza

Acum, după ce a trecut prin toate aceste experiențe medicale, Nelson parcă și-a recăpătat frumusețea din tinerețe, căci vârsta nu și-o mai arată.

Chiar dacă arată așa cum și-a dorit, Donovan are un regim alimentar sănătos și face exerciții fizice cu regularitate, în special cardio, pentru a-și menține tonusul.

Donovan Nelson se simte mult mai bine și încrezător, astfel că vacanțele din Ibiza, pentru distracție, sunt binevenite acum.

Îmi place să merg în fiecare vară în Ibiza să mă distrez și să dansez. După 50 de ani nu prea mai ești în formă să faci asta„, spune bărbatul.

De asemenea, el sfătuiește bărbații să facă exerciții cu regularitate pentru a nu se resimți după o anumită vârstă, când încă te poți bucura de tot ce te înconjoară. Atunci când nu se mai poate cu sportul, se poate apela la anumite servicii medicale.

donovan

Abdomenul lui Donovan a fost modificat

Operațiile l-au costat pe britanic peste 16.000 de dolari, dar acesta spune că fiecare ban cheltuit a meritat. Nu se va opri aici cu operațiile, ci va continua să se tuneze în continuare.

Desigur, există și momente stânjenitoare acum în viața sa. Nelson a avut discuții și la aeroport, când cei de acolo l-au întrebat ce vârstă are iar ei nu l-au crezut au spus că are pașaportul fals.

Numărul persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani care merg la clinici și doresc să întinerească a crescut cu 110% în ultimii doi ani.